Ştirea zilei

Accident cu patru răniţi lângă Aeroport!

La data de 22 septembrie a.c., polițiștii tulceni au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier pe DN22-E87.
Din primele verificări a rezultat faptul ca un bărbat de 29 de ani, din Mihail Kogălniceanu, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe DN 22-E87 ( în apropierea Aeroportului Mihail Kogălniceanu) a pierdut controlul asupra direcției de mers, auto a pătruns pe sensul opus, intrând in coliziune cu un auto condus de un bărbat de 37 de ani, din comuna Nufaru.
În urma accidentului a rezultat rănirea celor doi conducatori si a doi pasageri din primul auto.
Ambii conducători posedau permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Cercetarile continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Au intervenit și salvatorii SMURD

Detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor medical victimelor unui accident rutier produs pe DN 22, între localitățile Tulcea și Mihail Kogălniceanu.
Accidentul a fost anunțat în jurul orei 15:50.
11 pompieri au răspuns solicitării cu 1 autospecială de descarcerare grea, 1 SMURD și 1 autospecială de stingere cu apă și spumă.
În accident au fost implicate 2 autoturisme,
în primul se afla doar conducătorul auto, iar în celălalt autoturism se aflau 3 persoane (conducătorul auto și două persoane de sex feminin).
Toate cele patru victime erau conștiente, iar forțele de intervenție au acționat pentru extragerea a două victime blocate într-un autoturism.
După acordarea primului ajutor medical la fața locului, acestea au fost transportate la UPU Tulcea.

Back to top button