Ştirea zilei

Accident cu persoană de 77 ani încarcerată!

În jurul orei 11:40, pompierii militari din cadrul Secției Măcin au intervenit pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor victimei unui accident rutier, produs pe raza localității Măcin, în care au fost implicate două autoturisme.

Au fost dislocate trei echipaje de salvatori cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.
În urma evenimentului a rezultat o victimă încarcerată, conștientă și cooperantă, în vârstă de 77 de ani, iar salvatorii au acționat de urgență pentru extragerea bărbatului. Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului și ulterior a fost transportat la spital de către ambulanța SAJ, prezentă la locul evenimentului, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.
Pompierii au intervenit și pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor de la autoturisme.
Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.

Comunicat ISU Delta Tulcea

Back to top button