Ştirea zilei

Accident mortal între Saraiu și Topolog! O femeie de 35 de ani și-a pierdut viața

- după ce a fost transportat la spital în stare gravă și șoferul de 42 de ani dintr-un sat brăilean a decedat

UPDATE ora 21.20

Din primele verificări efectuate la fața locului de către polițiști, a reieșit că, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din localitatea Berteștii de Jos, județul Brăila, în timp ce conducea un auto din direcția localității Saraiu către localitatea Topolog, județul Tulcea, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac aflat pe marginea drumului.

În urma accidentului a rezultat decesul unui pasager (femeie) de 35 de ani și rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la o unitate spitalicească. Ulterior, bărbatul de 42 de ani, a decedat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală.

În continuare se efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

ISU Tulcea a intervenit pentru descarcerare

În jurul orei 16:50, pompierii au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe DN 22A între localitățile Topolog și Saraiu.

În eveniment a fost implicat un autoturism, care a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea carosabilului.
La fața locului s-au deplasat 9 subofițeri cu o autospecială de stingere cu modul descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Babadag, precum și două echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea.
Salvatorii au acționat de urgență pentru extragerea conducătorului auto, bărbat, în vârstă de 42 ani, acesta fiind preluat de un echipaj SAJ și transportat la spital cu multiple traumatisme.


Din nefericire, persoana aflată în dreapta șoferului (femeie 35 ani) prezenta leziuni incompatibile cu viața, celălalt echipaj SAJ pronunțând decesul.
Pompierii au mai asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului.
Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate de reprezentanții instituțiilor abilitate în acest sens.

Back to top button