fbpx
Ştirea zilei

Accidente cu victime şi în municipiul Tulcea!

- două femei au fost rănite ieri şi azi în accidente petrecute pe străzile municipiului

În cursul zilei de azi, 10 noiembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Tulcea, au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Călugăreni din municipiu.

În urma verificărilor efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit că, un bărbat de 64 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Zimbrului, ar fi efectuat manevra de viraj la stânga, spre strada Călugăreni, unde ar fi accidentat o femeie de 47 de ani, din Tulcea, care s-ar fi angajat în traversarea străzii.

Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Vătămare corporală din culpă”.

Şi ieri un accident între două autoturisme

În cursul zilei de ieri 9 noiembrie a.c., polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în municipiul Tulcea.

În urma verificărilor efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit că, un bărbat de 48 de ani, din localitatea Țăndărei, județul Ialomița, în timp ce conducea un auto, la intersecția străzilor Ana Ipătescu și 1848, ar fi intrat în coliziune cu un alt auto, condus de un tânăr de 19 ani din Tulcea.

În urma accidentului a rezultat rănirea unei femei de 72 de ani, din Tulcea, pasageră în autoturismul condus de tânărul de 19 ani.

Ambii conducători auto posedau premise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Vătămare corporală din culpă”.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE