Ştirea zilei

Accidente de circulație anchetate de politiștii tulceni

La data de 22 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Oraș Babadag, au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Republicii din localitate, a avut loc o coliziune între un auto condus de o femeie de 50 de ani din Babadag și un triciclu electric pentru persoane cu handicap, condus de o persoană de 50 de ani din aceeași localitate.

În urma coliziunii a rezultat renirea conducătorului triciclului electric.

Ambii conducători auto posedau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală și fac în continuare cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii incidentului.

La data de 22 aprilie a.c., polițiștii Biroului Rutier Tulcea, au fost sesizați cu privire la producerea unui accident pe strada Spitalului din municipiu, între un auto condus de o femeie de 40 de ani din Tulcea și un pieton în vârstă de 6 ani care se angajase în traversarea străzii.

În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto poseda permis de conducere valabil și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Vătămare corporală din culpă”.

În continuare se efectuează verificări pentru stabilirea tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

La data de 22 aprilie a.c., polițiștii Serviciului Rutier Tulcea, au fost sesizați cu privire la producerea unui accident pe DN22 E87.

Din primele verificări, a reieșit faptul că o tânără de 19 ani din localitatea Mihail Kogălniceanu, în timp ce conducea un auto din direcția Mihail Kogălniceanu către Tulcea, la km.192+600 metri, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un copac din afara carosabilului.

În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului auto, care nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, iar în continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Back to top button