fbpx
Comunicate

Acțiuni de binefacere ale ,,Asociației Voluntari pentru tine” de Crăciun!

Și anul acesta inimoșii voluntari de la ,,Asociația Voluntari pentru tine”, coordonați de inimoasa Laura Constanța Ghioc, au adus raze de bucurie pentru sute de copii și bătrâni din județul nostru.

Astfel ca 215 de copii din Tulcea si comunele Nalbant, Mihail Kogalniceanu si Topolog au primit ghetute noi si calduroase pentru iarna. Partenerul principal al acestei actiuni a fost Fundatia Podul Dragostei, alaturi de inimosii si numerosii voluntari din municipiu.

De asemenea 180 de bunici din comunele Ciucurova, Nalbant, Topolog si Mihail Kogalniceanu au primit pachete cu cozonaci pentru Sarbatori.

In parteneriat cu prestigioasa companie Scandia  Food care a preluat binecunoscuta Carniprod, asociatia a oferit pachete cu produse alimentare produse de renumitul brand pentru 115 beneficiari din Centrele Sociale pentru Persoane Varstnice si cu Dizabilitati – Sfantul Nectarie Tulcea, Lebada Tulcea si comuna Horia.

Astfel ca 510 suflete de copii si bunici au fost primit bucurii de Sarbatori din partea Asociatiei Voluntari pentru Tine si partenerii acesteia.

,,Multumiri pentru excelenta si constanta colaborare cu primarii din Kogalniceanu si Topolog, cat si cu doamnele directoare de la scolile din Nicolae Balcescu si Ciucurova.” a declarat Laura Constanța Ghioc.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE