fbpx

Adolescentă rătăcită în munții Măcin găsită de jandarmi

După două ore de căutări de către jandarmi, pompieri, polițiști și pădurari, o  persoană rătăcită în zona Parculului Național Munții Măcinului – Vf. Țuțuiatu a fost găsită de către jandarmi din cadrul Detașamentului 3 Măcin.

,,Astăzi , în jurul orei 16:30, o fată în vârstă de 17 ani anunța la Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112 faptul că s-a rătăcit în Parcul Național Munții Măcinului în zona Vf. Țuțuiatu.  Patrula de intervenție din cadrul Detașamentului 3 Jandarmi Măcin, pompieri, polițiști și pădurari au pornit imediat în căutarea persoanei. După aproape 2 ore de căutări, patrula de intervenție împreună cu un pădurar de la Ocolul Silvic Luncavița au găsit fata pe drumul forestier din apropierea localității Nifon și au predat-o echipajului SMURD.

Persoana a fost evaluată de către echipajul SMURD , aflându-se în afara oricărui pericol, urmând să ajungă acasă cu sprijinul colegilor noștri.

Reamintim cetăţenilor faptul că pot solicita ori de câte ori e nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului 112″ se arată în comunicatul de presă al IJJ Tulcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button