Adolescentă rătăcită în munții Măcin găsită de jandarmi

După două ore de căutări de către jandarmi, pompieri, polițiști și pădurari, o  persoană rătăcită în zona Parculului Național Munții Măcinului – Vf. Țuțuiatu a fost găsită de către jandarmi din cadrul Detașamentului 3 Măcin.

,,Astăzi , în jurul orei 16:30, o fată în vârstă de 17 ani anunța la Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112 faptul că s-a rătăcit în Parcul Național Munții Măcinului în zona Vf. Țuțuiatu.  Patrula de intervenție din cadrul Detașamentului 3 Jandarmi Măcin, pompieri, polițiști și pădurari au pornit imediat în căutarea persoanei. După aproape 2 ore de căutări, patrula de intervenție împreună cu un pădurar de la Ocolul Silvic Luncavița au găsit fata pe drumul forestier din apropierea localității Nifon și au predat-o echipajului SMURD.

Persoana a fost evaluată de către echipajul SMURD , aflându-se în afara oricărui pericol, urmând să ajungă acasă cu sprijinul colegilor noștri.

Reamintim cetăţenilor faptul că pot solicita ori de câte ori e nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului 112″ se arată în comunicatul de presă al IJJ Tulcea.

Back to top button