fbpx
Tulcea

George Șișcu, deputat PNL: Vot pentru moțiunea ,,Uniţi pentru o Românie stabilă şi puternică”

Declarația politică a deputatului George Șișcu, membru al Comitetului de Organizare a Congresului Extraordinar al PNL:

,,De astăzi, Partidul Național Liberal are în persoana Premierului Nicolae Ionel Ciucă un nou președinte, iar noi, liberalii, ne-am strâns într-o unică echipă, unită pentru România! Este și rezultatul votului pe care eu l-am exprimat, alături de toți delegații filialei județene PNL Tulcea.Am văzut astăzi pe scena Congresului extraordinar al PNL un lider adevărat potrivit pentru vremuri de criză, un om care nu se pretinde a fi altcineva decât este. Fără fasoane, fără acrobații lingvistice, fără emfază. Un profesionist care a fost cea mai bună alegere a PNL pentru a conduce Guvernul este, fără îndoială, și cea mai bună alegere pentru președinția partidului. De azi, Nicolae Ciucă are în spate și toată legitimitatea politică să reprezinte unitar vocea PNL în coaliția de guvernare din care facem parte și în care am dat premierul.

Dincolo de orice politicianism, azi în fruntea PNL și a Guvernului avem nevoie de un om onest, transparent și echilibrat. Este vremea pentru construcție și nu pentru gâlceavă sterilă. Este vremea dezvoltării României, iar nu a sfâșierii scenei publice în tabere și grupuscule. Simt că, de astăzi, putem vorbi pe aceeași limbă în PNL și că vidul de leadership a luat sfârșit. Nu e deloc puțin lucru ceea ce am obținut adunându-ne laolaltă.

Ca membru al Comisiei de Organizare a Congresului Extraordinar al PNL sunt mulțumit de reușita de astăzi a evenimentului și le mulțumesc personal tuturor colegilor mei liberali care s-au mobilizat extraordinar. De altfel, ne-am bucurat de aprecierea Premierului și a celorlalți membri ai conducerii PNL pentru faptul că am reușit, în doar 10 zile, să organizăm într-un mod, cred eu, impecabil, acest Congres!

Felicitări, Nicolae-Ionel Ciucă! Felicitări, dragi colegi liberali!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button