Tulcea

Ştefan ILIE – Partidul Naţional Liberal: E vremea schimbării și la Tulcea!

- articol de informare electorală

Robert Sighiartău, secretarul general al Partidului Naţional Liberal s-a aflat la sfârşitul acestei săptămâni la Tulcea pentru a susţine candidaţii pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020.

Mesajul său după vizita din municipiul şi judeţul Tulcea:

„Am fost la Tulcea, alături de Ștefan Ilie, candidatul la primăria Tulcea, unul dintre cei mai buni primari din România, George Șișcu, colegul meu deputat, candidat la președinția Consiliului Județean și de echipa de colegi tulceni care se luptă pentru schimbare în județ.

Aici, vorbind cu tulcenii, cu George, cu Ștefan, am aflat răspunsuri la întrebări pe care și le pun mulți dintre români când vorbesc despre Tulcea. E un județ condus de opt ani de PSD, e un municipiu care are o majoritate PSD în consiliul local. Rezultatele? Turismul este la pământ într-un județ binecuvântat cu atâtea frumuseți naturale, plin de mânăstiri, vestigii arheologice, cetăți romane și grecești, cu o extraordinară bogăție multietnică și de tradiții. Un județ cu un important port la Dunăre și altul la Marea Neagră este penultimul loc în România în clasamentul investitorilor străini. Un județ care a dat prestigiu în întreaga lume sportului românesc are bazele sportive distruse.

Noi, liberalii, am demonstrat că se poate face administrație performantă în multe localități din România. Am făcut-o chiar în județul Tulcea. Avem modelul PNL de la Luncavița, comuna tulceană condusă excelent de Ștefan Ilie și dată drept exemplu în toată țara. Profesorul Ștefan Ilie a adus, prin proiecte de dezvoltare, 21 de milioane euro fonduri nerambursabile în Luncavița. Cu 8 milioane euro – bani nerambursabili – a asfaltat 41 km de drumuri în comună. Practic, în mandatele sale, 5.000 euro au fost investiți în comună pentru fiecare locuitor din Luncavița. Imaginați-vă șansa pe care o are municipiului Tulcea cu Ștefan Ilie primar, cu viziunea liberală a dezvoltării prin investiții.

Bătălia în municipiul Tulcea și județ este între viitor și trecut, între dezvoltare și redistribuirea sărăciei, între PNL și PSD. După opt ani de oportunități ratate, Tulcea nu trebuie să rateze în 27 septembrie trenul dezvoltării. Fiecare vot contează!”

Material realizat de SC INFOTULCEA SRL TULCEA, Comandat de  PARTIDUL NATIONAL LIBERAL  codul  AEP 21200012

Back to top button