Tulcea

Pentru Comunitate, copiii au prioritate! LA MULȚI ANI, COPIILOR DE PRETUTINDENI!

С Международным днём защиты детей! Дай Бог вам всех благ и радостного детства!»

Cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, președintele CRLR, deputatul Silviu FEODOR, transmite urări celor mici și celor mari:“Христос Воскресе!” (Hristos a înviat!)

1 Iunie este cel mai bun prilej de a sărbători copilăria și copiii, de a le oferi ajutorul și iubirea noastră.

🔹Familia este mediul ideal de dezvoltare și formare a personalității copilului, iar fundamentul acesteia este, în primul rând, dragostea părinților pentru copiii lor.

🔹Valorile spirituale și culturale moștenite reprezintă o componentă de bază a educației copiilor noștri. Prin acțiunile pe care le-am organizat și desfășurat, am demonstrat că, pentru Comunitatea Rușilor Lipoveni din România (CRLR), tânăra generație ocupă locul prioritar!

🔹Dragi copii, să aveți o copilărie fericită, să fiți într-o continuă perfecționare, astfel încât să dobândiți cât mai multe cunoștințe și să deveniți profesioniști de cea mai înaltă clasă în domeniile în care veți alege să activați.

🔹Să vă formați prietenii strânse și durabile într-un mediu unde primează respectul, sentimentul de solidaritate și cel de a ajuta, întrucât ,,prietenul la nevoie se cunoaște”!

🔹Să aveți credință puternică în Dumnezeu, să fiți buni, generoși, sociabili, inventivi, păstrători și apărători ai frumoaselor noastre tradiții.

🔹Să fiți sănătoși, fericiți și să vă păstrați mereu copilăria în suflet, ca o rază de lumină, iar viața voastră va fi mult mai frumoasă.

🔹Să vă iubiți, respectați și prețuiți părinții!

🔹Pentru Comunitate, copiii au prioritate!

LA MULȚI ANI, COPIILOR DE PRETUTINDENI!

✳️С Международным днём защиты детей! Дай Бог вам всех благ и радостного детства!».

Back to top button