Consiliul Judeţean

Adunare Festivă dedicată Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice

Miercuri, 29 septembrie 2021, administratorul public al județului, Dumitru Mergeani, a participat la Adunarea Festivă – „1 octombrie Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice”, organizată de Consiliul Județean al Pensionarilor și Persoanelor Vârstnice Tulcea.

„Vă urez „La mulți ani”, în avans, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, viață lungă, sănătate și liniște.

Există în memoria colectivă o vorbă de duh: „Cine n-are bătrâni, să-și cumpere”. Acest proverb de o semnificație deosebită, înglobează filosofia de viață a poporului român. De aceea, trebuie să găsim împreună drumul cel bun pentru a da o valoare mai mare acestei zicale.

Vă doresc încă odată o viață senină, puterea de a trece peste toate greutățile, înțelepciune și echilibru în toate acțiunile dumneavoastră“, a declarat cu acest prilej administratorul public al județului, Dumitru Mergeani.

Acțiunea a făcut parte din programul manifestărilor organizate de Consiliul Județean al Pensionarilor și Persoanelor Vârstnice Tulcea cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, cu acest prilej fiind acordate diplome aniversare celor care s-au evidențiat în activitatea desfășurată în sprijinul vârstnicilor tulceni.

Back to top button