fbpx
Consiliul Judeţean

Ziua Meseriilor, marcată la Tulcea!

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat, astăzi, începând cu ora 11.00, la cea de-a doua ediție a acțiunii intitulate „Alături de tine pentru alegerea meseriei“, eveniment organizat pentru a marca „Ziua Națională a Meseriilor“.

Întâlnirea reprezentanților sistemului educațional tulcean cu elevii, profesorii, agenții economici din județul Tulcea a avut loc la sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Județean Tulcea. În foaierul sălii de ședințe, elevi sau absolvenți ai liceelor cu profil tehnic sau profesional din județul Tulcea au realizat o expoziție menită să demonstreze abilitățile practice ale tinerilor tulceni.

„În această perioadă tinerii trebuie să decidă pe ce cale doresc să pornească, și este foarte important faptul că am putut vedea o parte din reușitele altor elevi în cadrul expoziției din foaier, dar și că avem profesori în sală dispuși să le indice tinerilor un drum pe care vor să performeze. O societate trebuie să se dezvolte armonios, iar pentru aceasta partea teoretică merge mână în mână cu partea tehnică sau profesională. Tinerii sunt viitorul nostru și ei sunt cei care ne vor ajuta să ducem o viață frumoasă împreună. Îi felicit pe reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean pentru toate activitățile pe care le fac și îi asigurăm de toată susținerea noastră, a Consiliului Județean Tulcea, în proiectele pe care și le propun“, a transmis, în cadrul ședinței, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE