fbpx
Evenimente

Ai mașină tunată? JurilovCars Tuning Fest te așteaptă!

Sâmbătă și duminică, Portul Turistic Jurilovca va fi gazda unui eveniment … automobilistic respectiv JurilovCars Tuning Fest. De unde a plecat ideea unui astfel de eveniment ne-a spus chiar primarul comunei, Eugen Ion.
La o zi sau două după inaugurarea noului port m-au căutat câțiva tineri dintr-o comună vecină. Fuseseră la show, văzuseră portul și erau super-încântați și agitați: voiau să facă și ei un eveniment aici. Mi-au prezentat ideea, programul, și am fost de acord. Pentru că rolul nostru, ca administrație locală, este să construim drumurile pentru toți cei care vor și au nevoie să meargă pe ele, nu doar pentru noi. Așa s-a născut JurilovCars Tuning Fest, un eveniment de două zile destinat celor care iubesc mașinile. Este ceva nou pentru noi, așa că vă aștept să descoperim împreună, sâmbăta și duminica aceasta, ce ne-au pregătit organizatorii.
Ce se întâmplă acolo în port sâmbătă și duminică ne-a dezvăluit secretarul comunei, Violeta Silai, din partea Primăriei Jurilovca, partener al JurilovCars Tuning Fest.
”Timp de două zile, sâmbătă și duminică, vom avea în Portul Turistic o expoziție să îi spunem așa de mașini tunate, atât la exterior cât și la interior, mașini cu sisteme audio deosebite instalate pe ele, mașini deosebite din multe puncte de vedere. În comunitatea celor care sunt pasionați de mașini tunate evenimentul de la Jurilovca din zilele de 12 și 13 august 2023 este cunoscut deja, însă cum un astfel de eveniment este și pentru publicul larg așteptăm cât mai mulți tulceni în Portul Turistic Jurilovca pentru că vor avea ce vedea”.
În concluzie: Ai mașină tunată? JurilovCars Tuning Fest te așteaptă!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE