Ştirea zilei

Alcoolul face rău maşinilor nu doar dacă e consumat de şofer

A distrus un autoturism pentru că semăna cu autoturismul fostei soţii

Pe fondul consumului de alcool, un bărbat din municipiul Tulcea s-a ales cu dosar penal pentru distrugerea unui autoturism pe care l-a confundat cu … autoturismul fostei soţii.

 Luni, 21 decembrie, în jurul orei 16.15, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, aflaţi în misiune de patrulare pe raza municipiului Tulcea,  au fost sesizaţi de către o femeie, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, cu privire la faptul că un bărbat loveşte cu pumnii şi picioarele un autoturism parcat pe strada Gării, din municipiul Tulcea.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au identificat un bărbat care a declarat faptul că, în timp ce se deplasa către domiciliu, a observat un autoturism care semăna cu autoturismul fostei soţii, iar pe fondul consumului de alcool şi al supărării, a distrus oglinzile şi bara de protecţie ale autoturismului.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului în cauză actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

 

Back to top button