Ştirea zilei

Alegeri sigure, fără riscuri epidemiologice la Tulcea!

Potrivit unui comunicat al Instituţiei Prefectului – Judeţul Tulcea, în toate secţiile de votare au fost distribuite măşti, mănuşi şi substanţe dezinfectante astfel încât acest scrutin să se defăşoare fără riscuri epidemiologice.

În contextul pandemiei cauzate de SARS CoV-2, pe parcursul ultimelor săptămâni angajaţii Instituţiei Prefectului Judeţul Tulcea au depus eforturi deosebite pentru a asigura buna desfăşurare a alegerilor
parlamentare iar către secţiile de votare au fost distribuite măşti, mănuşi şi dezinfectant.

Principala noastră preocupare a fost aceea ca aceste alegeri să se desfăşoare fără risc epidemiologic pentru a ne putea exercita cu toţii dreptul la vot fără nici un risc suplimentar.

Vă îndemn să respectaţi cu seriozitate toate regulile epidemiologice în vigoare, anume să purtaţi masca, să folosiţi dezinfectant, să respectaţi distanţarea fizică şi să urmaţi instrucţiunile pe care le veţi primi în secţiile de votare.

Exprimarea opţiunii electorale este un drept fundamental, garantat prin Constituţie, dar şi o obligaţie morală a fiecărui cetăţean.

Indiferent de opţiunea politică, vă îndemn pe toţi să mergeţi la vot, pentru a vă exprima acest drept pentru care s-au jertfit înaintaşii noştri, iar noi avem obligaţia de a le respecta jertfa.

Votul de astăzi este şi într-o zi de mare sărbătoare, ocazie cu care transmit un sincer „La Mulți Ani!” tuturor celor care poartă numele Sfântului Nicolae, cel aducător de bucurii!” este mesajul transmis azi de Carmen Caloianu, subprefect cu atribuţii de prefect al judeţului Tulcea.

Back to top button