Ştirea zilei

De mâine mască obligatorie în toate spaţiile publice aglomerate!

cu mască în piețe, târguri, staţii de autobuz, la serbări publice, diverse evenimente, pelerinaje, ritualuri și slujbe religioase

Începând cu data de 19 august 2020, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spaţiile publice aglomerate! Potrivit unui comunicat de pe pagina Prefecturii Tulcea, COMITETUL JUDEŢEAN PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ TULCEA a adoptat HOTĂRÂREA nr. 43 cu următorul conţinut:

📌Art.1 Începând cu data de 19.08.2020, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul şi gura, de către toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, prezente în următoarele spaţii publice deschise: piețe, târguri, oboare, zone de aşteptare – staţii de autobuz, peroane şi altele asemenea, zone în care se desfăşoară serbări publice, diverse evenimente, pelerinaje, ritualuri (nunți, botezuri, pomeni) și slujbe religioase în toate locațiile de pe raza județului Tulcea în care se desfășoară aceste activități.
📌Art.2 Celelalte măsuri prevăzute în Hotărârea nr. 42 din 05 august 2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Tulcea rămân în vigoare.

Back to top button