fbpx
Ştirea zilei

Cutii terapeutice pentru copiii cu autism din Tulcea de la Spartanii Angelo!

Reprezentanții echipei de ultramaraton Spartanii Angelo, formată din ANDRICI SORIN, BORISOV ION, STOIAN ANDREEA, STOIAN ALEXANDRU SI STOIAN MARIANA, au ținut astăzi locul renilor lui Moș Crăciun, vizitând Centru de psihologie Delta Dunării, oferind din partea Centrului Psihologic Marea Neagră cutia terapeutica cu materiale educaționale pentru copiii cu autism.

,,Darul cel mai frumos pentru noi rămâne bucuria de a întâlni acești oameni frumoși care oferă și sprijină din pasiune și umanitate. Nu uitați să fiți mai buni și să credeți în minuni!” a declarat DANIELA TUDOR, specialist logoped la Centrul de psihologie DELTA DUNĂRII.

Echipa de ultramaraton Spartanii Angelo a câștigat anul acesta după o luptă de 24 de ore de alergare, ultramaratonul 24h AUTISM MAREA NEAGRĂ , după o luptă cu alte 70 de echipe din țară! Din fondurile strânse s au direcționat bani și spre aceste cutii care au ajuns în toată țara! Totul a fost posibil cu ajutorul CENTRULUI DE AUTISM MAREA NEAGRĂ.

O a doua cutie terapeutică a fost oferită, tot prin intermediul spartanilor, psihologului Adina Dăineanu. Cutiile terapeutice sunt destinate copiilor cu autism cu vârste 2-4 ani și sunt foarte importante în lucrul psihologilor cu acești copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button