Ştirea zilei

Raliul Carpați Retro 2022 parcurge peste 250 de kilometri pe drumurile din județul Tulcea!

Ajuns la ediţia 23-a, RALIUL CARPAŢI RETRO “MĂCIN 23” este cunoscut ca fiind unul din evenimentele cele mai importante ale Retromobil Club România , fiind în atenția celor pasionați de vehicule de epocă. Prezența ”bătrânelor doamne” pe străzile și șoselele localităților a fost întotdeauna remarcată cu interes și nostalgie de comunităţile locale, fiind un bun prilej și subiect de interacțiune între copii și vârstnicii sau adulții care au trăit alături de aceste mașini în tinereţea lor.
În data de sâmbătă, 3 septembrie 2022 (sâmbătă) sunt programate două etape din RALIUL CARPAŢI RETRO “MĂCIN 23” cu trasee care parcurg peste 250 de kilometri de drumuri din județul Tulcea, startul fiind dat de la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Măcin, imediat după ora 10.00.

Am deschis de puțină vreme formularul de înscriere pentru acest eveniment de la începutul lunii septembrie și eu cred că până pe 25 august vom avea numărul dorit de participanți, respectiv 40. Acesta este numărul maxim de mașini ce vor participa la etapele acestei ediții 2022 iar în ceea ce privește parcursul din județul Tulcea acesta, din motive organizatorice, va fi făcut cunoscut participanților, nu și publicului larg, abia în dimineața de dinaintea startului. Pentru cei care nu știu, nu este vorba despre un raliu în sensul binecunoscut ci de o paradă a acestor mașini pe drumurile publice. Ce putem să spunem acum e că vor fi două etape ale acestei ediții cu start din județul Tulcea, primul de la Măcin și vor fi parcurși undeva la peste 250 de kilometri de drumuri naționale și județene din Tulcea. Mai multe amănunte despre mașinile participante vom avea, evident, înainte de start” a declarat Costin Moga, unul din organizatorii acestei ediții din partea Retromobil Club România.

 

Back to top button