Alte partideTulcea

Alina TĂNASE– Partidul Mişcarea Populară: „PROIECTĂM, DEZVOLTĂM, FINALIZĂM PENTRU SOMOVA!”

- articol de informare electorală

De mic copil urmăream cu mare interes la televizor evenimentele politice împreună cu mama mea.
Ea fiind o persoană educată, cu studii superioare în economie ce căuta întotdeauna să fie informată și își cunoștea foarte bine drepturile dar și obligațiile ei fața de societatea în care trăia. În acest spirit și cu dorința de cunoaștere am crescut și eu în orașul Chișinău, Republica Moldova.
Această motivație a fost împletită cu personalitatea mea plină de îndrăzneală și curaj apoi și cu respectul și compasiunea față de oamenii din jur.

La vârsta de 16 ani, în anul 1998 mi-am dorit foarte mult să cunosc România, obținând prin susținerea a două examene bursa de studiu pentru profilul de filologie la unul din liceele din orașul Galați.
În anul 2004 am devenit absolventă a Facultății de Drept, cu specializare în Administrație Publică.
În anii care au urmat m-am implicat atât în creșterea copiilor cât și în organizarea mai multor evenimente și proiecte sociale pentru copii și tineri, căpătând astfel experientă în lucrul de echipă cu oamenii și cu tineri in special.
În prezent sunt mamă a 6 copii minunați, crescuți în același spirit de dragoste de țară, de oameni și de tot ce înseamnă artă.

Pentru Somova

Îmi doresc să devină un loc deosebit după cum îl și merită pentru poziția geografică în care este încadrat si pentru potențialul pe care-l are în sine.
Pentru aceasta, voi face tot ce îmi stă în putință, împreuna cu aparatul de specialitate al primăriei și cu toți cei interesați să contribuie la dezvoltarea și îmbunatățirea vieții comunei, pentru atragearea fondurilor în acest sens.

Acum a venit timpul pe care l-am considerat împreună cu familia oportun și necesar să intru în competiția pentru primăria comunei Somova, din dorința de a arăta oamenilor că acolo unde există voință în conducerea unei unități administrativ teritoriale, se pot dezvolta multe proiecte.
Consider că una din cele mai importante caracteristici ale unui primar ar trebui să fie capacitatea acestuia de a găsi oamenii potriviți la locul potrivit, apoi să gestioneze eficient orice ideie sau proiect, împreună cu echipa pe care o formează.
Scopul principal al mandatului este imperios necesar să fie ridicarea nivelului de trai și exploatarea la maxim a potențialului localității spre beneficiul locuitorilor săi.

De ce anume Partidul Mişcarea Populară?

În PMP am remarcat în ultima perioadă extrem de multe figuri noi, oameni tineri, care nu au mai făcut politică până în acest moment. Mulți dintre ei împărtășesc valori creștine sau cel puțin valori de dreapta conservatoare. Pentru mine acest lucru este foarte important. Iar tendința pe care o văd în PMP este îmbucurătoare, pentru că până nu demult oamenii de valoare și cu educație aleasă nu aveau curajul de a se implica în acest domeniu nu tocmai bine văzut.
Acum insă, suntem mult mai mulți dispuși să aducem speranța în sufletul oamenilor.
Să vadă și ei că cei ce pot, nu mai stau deoparte, ci vor lupta pentru recuperarea respectului față de oamenii simpli dar și față de valorile morale și istorice fără de care România este ca un copac fără rădăcini, ce stă să se prăbușească!

Invit cu această ocazie toate persoanele care încă mai cred că România va renaște prin aceste calităţi enumerate mai sus și promovate de PMP, dar și de oamenii de calitate pe care-i are, să meargă la vot în 27 septembrie și să pună cu încredere și curaj ștampila de vot pentru Partidul Mișcarea Populară în toate cele 4 urne puse la dispoziție.

Sunt Alina TĂNASE şi candidez din partea Partidului Mişcarea Populară pentru funcţia de primar al Comunei Somova.

#SaNuZiciCăNaiCuCine

Material realizat de SC INFOTULCEA SRL TULCEA, Comandat de Partidul Mișcarea Populară, Organizația Județeană Tulcea – Cod AEP 21200020

Back to top button