Ştirea zilei

Alungată din casă şi bătută, o femeie a cerut sprijinul jandarmilor!

- concubinul violent s-a ales cu o sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe

Luni dimineaţă, în jurul orei 06:50, jandarmii, aflaţi în misiune de menţinere a ordinii publice, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de către o femeie care a sesizat faptul că este victima  unei agresiuni fizice.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au identificat un bărbat care a declarat verbal faptul că în data de 15 noiembrie, în jurul orei 23:00, după ce a consumat cantitatea de 1 litru de alcool, a avut o discuţie în contradictoriu cu concubina sa, iar în urma acestor neînţelegeri,  întrucât el este proprietarul imobilului,  i-a cerut femeii să părăsească locuinţa. De asemenea, a mai precizat faptul că a doua zi, a observat că femeia nu a părăsit imobilul, astfel că, într-un exces de furie, a luat un covoraş din cauciuc şi a lovit-o de mai multe ori în zona capului.

Imediat după toate cele întâmplate, bărbatul a mers să îşi cumpere o cafea, iar la întoarcere, a fost întâmpinat de oamenii legii.

La scurt timp,  şi-a făcut apariţia şi femeia care solicitase sprijinul jandarmilor, declarând faptul că a avut un conflict cu concubinul acesteia, în urma căruia, bărbatul a încuiat uşa de la locuinţă şi i-a cerut să plece.

Fiind în miezul nopţii, aceasta şi-a petrecut noaptea în curtea locuinţei, iar dimineaţa când a fost observată de concubin, acesta a lovit-o în zona capului şi a mâinilor cu un covoraş din cauciuc. Femeia a precizat faptul că, în acel moment, de teamă,  a părăsit curtea imobilului şi a cerut sprijinul jandarmilor.

Având în vedere cele constatate, oamenii legii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button