Ştirea zilei

Alungată din casă şi bătută, o femeie a cerut sprijinul jandarmilor!

- concubinul violent s-a ales cu o sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe

Luni dimineaţă, în jurul orei 06:50, jandarmii, aflaţi în misiune de menţinere a ordinii publice, au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de către o femeie care a sesizat faptul că este victima  unei agresiuni fizice.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au identificat un bărbat care a declarat verbal faptul că în data de 15 noiembrie, în jurul orei 23:00, după ce a consumat cantitatea de 1 litru de alcool, a avut o discuţie în contradictoriu cu concubina sa, iar în urma acestor neînţelegeri,  întrucât el este proprietarul imobilului,  i-a cerut femeii să părăsească locuinţa. De asemenea, a mai precizat faptul că a doua zi, a observat că femeia nu a părăsit imobilul, astfel că, într-un exces de furie, a luat un covoraş din cauciuc şi a lovit-o de mai multe ori în zona capului.

Imediat după toate cele întâmplate, bărbatul a mers să îşi cumpere o cafea, iar la întoarcere, a fost întâmpinat de oamenii legii.

La scurt timp,  şi-a făcut apariţia şi femeia care solicitase sprijinul jandarmilor, declarând faptul că a avut un conflict cu concubinul acesteia, în urma căruia, bărbatul a încuiat uşa de la locuinţă şi i-a cerut să plece.

Fiind în miezul nopţii, aceasta şi-a petrecut noaptea în curtea locuinţei, iar dimineaţa când a fost observată de concubin, acesta a lovit-o în zona capului şi a mâinilor cu un covoraş din cauciuc. Femeia a precizat faptul că, în acel moment, de teamă,  a părăsit curtea imobilului şi a cerut sprijinul jandarmilor.

Având în vedere cele constatate, oamenii legii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

Back to top button