fbpx
Ştirea zilei

Reabilitare și dotări Centrul de zi pentru copii Sofia de la Carniprod!

Carniprod SRL, compania tulceană de top- parte a grupului românesc Scandia Food, se implică, alături de Asociația Voluntari Pentru Tine, într-o nouă cauză socială, dotând Centrul de zi pentru copii Sofia. Anual, centrul găzduiește până la 80 de copii, ei beneficiind gratuit de servicii tip after-school.

Carniprod Tulcea a finanțat proiectul, prin care sala de mese și bucătăria centrului de zi Sofia au fost reabilitate și complet dotate, astfel încât să le poată oferi copiilor condiții cât mai moderne,” ne transmite Paul Bălșan, directorul companiilor Carniprod și Agra’s Alba Iulia.
Mulțumim companiei Carniprod Tulcea, pentru extraordinara implicare. Grație unui parteneriat activ și de înalt nivel profesional de care ne bucurăm din partea Direcției de Asistență și Protecție Socială Tulcea, am inițiat cu bucurie proiectul de la Centrul de copii Sofia, unde Carniprod ne-a susținut, implicându-se total și cu multă dăruire. Am derulat deja 3 proiecte, în doar 3 luni și puțin, dedicate educației și sănătății a sute de copii din oraș și județ, grație implicării masive a Carniprod și Scandia„, ne transmite Laura Ghioc- coordonator programe Asociația Voluntari pentru Tine.

Carniprod Tulcea, împreună cu grupul Scandia Food, va continua să sprijine activ și alte cauze care vor contribui la dezvoltarea județului Tulcea, în special cele privind educația și sănătatea copiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button