fbpx
Ştirea zilei

Primarul din Pardina declară război crescătorilor de animale din localitate

În comuna Pardina primarul Dumitru Pocora a declarat, din nou, război crescătorilor de animale din localitate. Nu este pentru prima dată când conflictul dintre edil și unii dintre crescătorii de vaci din Pardina se reglează cu plângeri la poliție care, și de această dată, a aplicat amenzi pentru lăsarea nesupravegheată a animalelor. Adică două sancțiuni cu amendă în valoare de câte 500 de lei. Nu e mult, dar…gestul contează! Dacă în urmă cu câțiva ani același primar al comunei Pardina le-a luat animalele nesupravegheate ale unor crescători și le-a adus într-un țarc amenajat de primărie, acum Dumitru Pocora a trecut la nivelul următor.

Peste Dunăre, în Ucraina, se comit crime de război, mor oameni, dar nici la noi nu e altfel. Și la noi în comună se comit crime! Nu împotriva oamenilor, ci împotriva culturilor înființate de cetățeni și distruse de animalele lăsate nesupravhegheate de unii” ne-a transmis primarul Dumitru Pocora. Iar proprietarii de ”animale care ucid culturile oamenilor” se numesc, evident, ați ghicit, hoți! Așa cum se poate vedea și mai ales auzi din filmarea transmisă chiar de primarul comunei Pardina, Dumitru Pocora.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Tulcea, în comuna Pardina, la sesizarea primarului Dumitru Pocora, unul dintre lucrătorii de poliție a aplicat săptămâna trecută două sancțiuni cu amendă în valoare de câte 500 de lei. Modul de ”rezolvare” al primarului și filmarea-martor, neprețuite…

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button