Ştirea zilei

Ambasadorul Republicii Coreea în România a revenit la Tulcea pentru a promova şi municipiul

Excelența Sa, domnul ambasador KIM Yong Ho se află de azi în municipiu, însă vizita la primărie este programată mâine

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Tulcea, Ambasada Republicii Coreea la București și-a exprimat intenția ca Excelența Sa, domnul ambasador KIM Yong Ho să efectueze în aceste zile o vizită în Municipiul Tulcea.
Începând de astăzi ne vom bucura de prezența Excelenței Sale, domnul ambasador KIM Yong Ho, însoțit de soția Excelenței Sale, doamna KIM Sung Hee, de domnișoara PARK Minyoung, Secretar III și de domnul LEE Hyung Keun, cercetător politic.
În cadrul vizitei la sediul instituției, care va avea loc în data de 11 mai 2021, ora 10.00, vor avea loc discuții cu privire la promovarea turistică a municipiului, domnul ambasador exprimându-și intenția de a promova Tulcea cetățenilor coreeni.
Considerăm că vizita Excelenței Sale, domnul ambasador KIM Yong Ho este o oportunitate de a oferi tuturor participanților la întâlnire informații care pot duce la relații de colaborare între cele două țări.„, ne-a declarat Ştefan Ilie, primarul municipiului Tulcea.

În data de 15 octombrie 2020, Excelenţa Sa, domnul KIM Yong Ho  a fost oaspetele Instituţiei Prefectului Judeţul Tulcea. În cadrul întâlnirii au fost prezentate oficialilor din Republica Coreea obiectivele economice şi de asemenea obiectivele turistice ale judeţului Tulcea, cu accent pe o prezentare video a Deltei Dunării.
La rândul său, Excelenţa Sa, domnul KIM Yong Ho s-a arătat foarte interesat de a vizita o parte din Rezervaţia Biosferei Delta Dunării, dar şi partea de nord vest a judeţului, respectiv Parcul Naţional Munţii Măcinului.
În cadrul discursului său, Excelenţa Sa, domnul KIM Yong Ho s-a oferit să fie şi un ambasador al Judeţului Tulcea şi Deltei Dunării în Republica Coreea, atât pentru mediul de afaceri cerean cât şi pentru turiştii coreeni.

Back to top button