Tulcea

Andaluzia LUCA – Partidul Social Democrat: Locuri de joacă pentru copii şi reabilitarea Stadionului Delta!

- articol de informare electorală

Încă de la începutul mandatului de viceprimar m-am ocupat de reabilitarea locurilor de joacă pentru copii, de modernizarea lor și de înființarea unora noi.

În acest moment se află în faza de pre-execuție (achiziția deja a fost făcută), încă patru locuri de joacă ce vor fi modernizate: Alunișului, Chiparosului, Spitalului și Dallas. Și tot în acest moment, în cartierul Neptun se execută deja lucrările de reamenajare a unui loc de joacă.

Puteți vedea schițele locurilor de joacă de pe Alunișului, Chiparosului și Spitalului, căci, în general, așa se fac proiectele. Uneori se fac desene, alteori simulări 3D, schițe… Doar din vorbe nu prea iese nimic.

Pistă de atletism şi reabilitare Stadion Delta!

 

Anul acesta s-au alocat fondurile pentru refacerea pistei de atletism a stadionului Delta. În etapa următoare vor fi reabilitate vestiarele și utilitățile.
De anul viitor, stadionul și bazinul didactic de înot vor fi puse gratuit la dispoziția copiilor și juniorilor pentru antrenamente și competiții. În parteneriat cu școlile din municipiu, copiii tulceni vor avea acces gratuit la ore de inițiere în înot, pentru că, născuți pe malul Dunării, toți copiii trebuie să poată învăța să înoate!
#meritămunoraș#meritațiunprimar

Andaluzia LUCA
– candidat pentru funcţia de primar al Municipiului Tulcea

Material realizat de SC INFOTULCEA SRL TULCEA, la comanda PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZATIA JUDETEANA TULCEA CMF21200019

Back to top button