Alte partideTulcea

AUR Tulcea vrea să strângă 19.000 de semnături pentru suspendarea preşedintelui României

- cele mai multe semnături se vor din municipiu

Filiala Tulcea a Partidului AUR şi-a fixat ca şi obiectiv strângerea a 19.000 de semnături pentru suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis. Campania de strângere de semnături a fost demarată de ieri prin activarea unui site dedicat, www.josiohannis.ro. după care a urmat o videoconferinţă cu toţi coordonatorii judeţeni ai partidului.

„Este o campanie la nivel naţional şi noi avem acelaşi obiectiv ca şi colegii noştri din ţară şi anume să strângem semnături de la 10% din populaţia cu drept de vot a judeţului. Am anunţat deja cei 30 de coordonatori locali din unităţite administrativ teritoriale în care avem structuri AUR şi, de asemenea, am anunţat şi reprezentanţii grupurilor de iniţiativă privind constituirea de structuri locale din alte 10 unităţi administrativ teritoriale. În fine, împreună co colegii de la aceste structuri am hotârât să desemnăm şi un coordonator judeţean al acestei campanii de strângere de semnături în persoana domnului Liviu Alexandrescu” a declarat Elena Doboş, coordonatorul Partidului AUR în judeţul Tulcea.

Municipiul are target peste 10.000 de semnături

Cea mai grea sarcină în această campanie de strângere de semnături aparţine structurii Partidului Aur din municipiul Tulcea coordonată de Florentin Moise.

Cred că a venit momentul să arătăm cu toţii, vorbesc despre cei din structura municipală a Partidului AUR, că trebuie să facem şi politică nu doar să …vorbim politică. Este un test pentru noi, cei de la municipiu şi ne-am fixat ca obiectiv cel puţin 10.000 de semnături, însă eu sunt optimist că vom strânge chiar mai multe. Avem o serie de voluntari care se vor implica în această campanie pe lângă membrii AUR, dar aşteptăm cât mai mulţi tulceni să ni se alăture” a declarat Florentin Moise, coordonatorul structurii municipale AUR Tulcea.

Back to top button