Andrei Baciu, subsecretar de stat în Guvern!

De ieri, unul dintre cele mai „grele” ministere are – potrivit Deciziei 85, semnată de primul ministru al României, Ludovic Orban – un tulcean în funcţia de subsecretar de stat.

Andrei Baciu, fost şef Serviciu Comercial în cadrul Societății de Transport Public (STP) Tulcea, a fost numit, printr-o Decizie a premierului Ludovic Orban, în funcţia de subsecretar de stat la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, hotărârea fiind publicată în Monitorul Oficial, nr 48 din 23 ianuarie 2020. (foto)

„Decizie privind numirea domnului Andrei Baciu în funcţia de subsecretar de stat la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei”, se arată Decizia semnată de şeful Executivului publicată, joi, în Monitorul Oficial.

Tulceanul recomandat de preşedintele PNL Tulcea, Ştefan Ilie, pentru această funcţie, nu este vreun traseist politic şi pe deasupra are un CV politic foarte scurt: este membru PNL abia din septembrie 2016, iar din aprilie 2017 a fost ales prim-vicepreşedinte al organizaţiei municipale PNL Tulcea.

„Domnul ministru Ion Ştefan va fi cel care va hotărî luni care vor fi atribuţiunile mele în cadrul ministerului. Sincer eu mi-aş dori marea provocare numită PNDL, Programul Naţional de Dezvoltare Locală, însă nu depinde de mine” a declarat azi subsecretarul de stat Andrei Baciu de la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei.

 

Back to top button