Anunț important: Structura anului școlar 2019-2020 NU a fost modificată!

Ministerul Educației și Cercetării a emis un comunicat de presă privind informațiile vehiculate în spațiul public referitoare la structura anului școlar. Redăm în continuare mesajul postat pe https://www.edu.ro/anun%C8%9B-important-structura-anului-%C…
“Vă informăm că informațiile și documentul puse în circulație astăzi, 1 aprilie, în spațiul public, potrivit cărora structura anului școlar 2019-2020 a fost modificată, sunt false!
• Cursurile nu se reiau în data de 6 aprilie!
Vă rugăm să vă informați doar din surse oficiale și vă asigurăm că Ministerul Educației și Cercetării va informa în mod oficial în legătură cu deciziile ce urmează a fi luate pe acest subiect.
Așa cum se cunoaște, aceste decizii depind de evoluția pandemiei generate de coronavirus/COVID-19.
Ministerul Educației și Cercetării va formula denunț penal pentru ca organele abilitate să identifice persoanele care se fac vinovate de distribuirea în spațiul public a unor înscrisuri false, care au rolul de a genera confuzii.
Ministerul Educației și Cercetării se delimitează categoric de acțiunile acestor persoane și de conținutul fals al documentului: documentul vehiculat în spațiul public nu este emis de Ministerul Educației și Cercetării.” se arată într-un comunicat al ISJ Tulcea.

Back to top button