fbpx
Ştirea zilei

La cererea turiștilor, ”Acvariul” se redeschide sâmbătă!

Potrivit unui anunț făcut pe pagina de socializare a Institutului de Cercetări Eco-Muzeale ”Gavrilă Simion” Tulcea aflăm că ”sâmbătă, 24.06.2023, Centrul Muzeal Eco-Turistic ”Delta Dunării” se redeschide pentru publicul larg. Ținem să menționăm faptul că lucrările de reparații nu sunt finalizate. Muzeul se redeschide în aceste condiții ca urmare a numeroaselor solicitări venite din partea publicului vizitator și a agențiilor de turism.”
Astăzi, 19 iunie 2023, lucrările la Centrul Muzeal Eco-Turistic ”Delta Dunării”, cunoscut drept ”Acvariul din Tulcea” se desfășoară conform graficului, pe exteriorul clădirii mai mult, la interior lucrările fiind în mare parte finalizate. Și probabil că aceste lucrări ar fi continuat conform contractului, dacă publicul vizitator, turiștii și agențiile de turism nu i-ar fi trezit din somn pe cei din conducerea Institutului de Cercetări Eco-Muzeale ”Gavrilă Simion” Tulcea, cu doctorul Sorin Ailincăi în frunte, a cărui capacitatea managerială nu poate fi contestată…
Să îți propui recepția unor lucrări la Centrul Muzeal Eco-Turistic ”Delta Dunării” la sfârșit de iulie, iar la Muzeul de Etnografie la sfârșit de august, asta înseamnă  management cu respect pentru turiști. Că, deh, banii curg de la bugetul Consiliului Județean, la ce-ar mai folosi 2 sau 3 lei de la câte un turist rătăcit prin pseudoturisticul orășel Tulcea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button