fbpx
Social

Aparat de cântărire electronic pentru Centrul de Transfuzii Sanguine Tulcea!

- donație de la Profi și Asociația Voluntari pentru Tine

Un dar foarte necesar, pentru Centrul de Transfuzii Sanguine Tulcea- în baza parteneriatului activ existent între Centru și Asociația Voluntari pentru Tine.  

Grație unui grant primit din partea marelui retailer PROFI ROMÂNIA – Asociația a putut oferi centrului un aparat de ultimă generație- de cântărire a componentelor sanguine.

Balanța electronică atât de necesară măsurării exacte a componentelor sanguine din pungile cu sânge donat a înlocuit un cântar de aproape 50 de ani! Cântărirea cu precizie a componentelor sanguine este esențială în livrarea acestora pe măsurile potrivite fiecărui beneficiar pacient la care ajung acestea. Costul echipamentului achiziționat în baza grantului primit din partea PROFI a fost de 10.500 de ron.

Am înțeles importanța prezenței unui astfel de aparat, într-o discuție purtată în iunie, cu doamna director a Centrului de Transfuzii Sanguine. La rândul nostru am apelat la unul dintre partenerii cei mai activi în problemele comunității tulcene- prestigiosul retailer PROFI ROMÂNIA, care a fost de acord să sponsorizeze integral achiziția acestui aparat important pentru activitatea centrului. Și pentru aceasta le suntem profund recunoscători,” ne transmite Laura Ghioc- coordonator programe Asociația Voluntari pentru Tine.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE