fbpx
Ştirea zilei

Arestat pentru că a condus de mai multe ori un BMW, dar fără permis!

Un bărbat din Tulcea, în prezent inculpat pentru săvârșirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, prev. de art. 335 al.1 din Codul Penal, a fost arestat pentru 30 de zile la propunerea procurorilor tulceni.

,,Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că la data de 23.01.2023, în jurul orei 23.30, deşi nu deţine permis de conducere, inculpatul D.F.V. a condus un autoturism marca B.M.W. pe str. Dumitru Ivanov, din mun.Tulcea, cauzând astfel o stare de pericol pentru siguranța circulației pe drumurile publice.

Întrucât inculpatul D.F.V. a mai fost anterior depistat de organele de poliţie conducând acelaşi autoturism pe străzile din mun. Tulcea deşi nu posedă permis de conducere iar fapta acestuia prezenta pericol pentru ordinea publică, la data de 26.01.2023 acesta a fost prezentat Judecătoriei Tulcea cu propunerea de arestare preventivă, propunere care a fost însuşită iar inculpatului i-a fost emis un mandat de arestare pe o durată de 30 de zile.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale .

Facem precizarea că măsură luată faţă de inculpat constituie o măsură preventivă , luată conform dispozițiilor codului de procedură penală , care însă nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.” se arată în comunicatul Parchetul Judecătoriei Tulcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button