fbpx
Ştirea zilei

Intervenție a jandarmilor la un conflict între concubini chiar de Ziua Îndrăgostiților

Ieri, 14 februarie 2024, în jurul orei 06.30, o femeie a solicitat prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 sprijinul jandarmilor tulceni, reclamând un conflict cu concubinul ei.

Când au ajuns la fața locului, jandarmii au identificat reclamanta, o femeie în vârstă de 21 de ani, care a declarat că a avut un conflict cu concubinul ei, care a lovit-o cu pumnii și picioarele. De asemenea, ea a precizat faptul că a ripostat, zgârâindu-l pe bărbat în zona gâtului.

Întrebat de jandarmi, concubinul, un bărbat în vârstă de 41 de ani, a declarat că au petrecut împreună cu familia ziua de naștere a concubinei, iar dimineața a izbucnit un conflict între cei doi. Pe fondul geloziei, femeia a luat o sticlă spartă și, după cum a declarat bărbatul, l-a zgârâiat în zona gâtului și i-a provocat o rană la un deget.

Femeia a fost supusă unui chestionar de evaluare a riscului, astfel că a fost întocmit un ordin de protecție provizoriu împotriva concubinului său.

De asemenea, având în vedere cele constatate, jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă domestică.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE