fbpx
Ştirea zilei

Arestat pentru conducere fără permis! În repetate rânduri

În evidenţele Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea a fost înregistrată cauza privind pe inculpatul I.C.F, pentru săvârșirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că la data de 13.12.2022, în jurul orei 11.30, deşi nu deţine permis de conducere,  inculpatul I.C.F. a condus un autoturism  marca WV Golf  pe str. Isaccei, din mun.Tulcea, cauzând astfel o stare de pericol pentru siguranța circulației pe drumurile publice.

Întrucât inculpatul I.C.F a mai fost anterior depistat de organele de poliţie conducând un autoturism pe străzile din mun. Tulcea deşi nu posedă permis de conducere iar fapta acestuia  din data de 13.12.2022 prezenta pericol pentru ordinea publică, la data de 14.12.2022 acesta a fost prezentat Judecătoriei Tulcea cu propunerea de arestare preventivă, propunere care a fost însuşită iar  inculpatului  i-a fost emis un mandat de arestare pe o durată de 30 de zile.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

Facem  precizarea  că  măsură luată faţă de inculpat  constituie o măsură preventivă , luată conform  dispozițiilor codului de procedură penală , care însă nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie  .

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button