Ştirea zilei

ATENŢIE: Nu arunci gunoiul în tomberon, amendă 1000 de lei!

„ATENŢIE:Punctele de colectare a deșeurilor din Municipiul Tulcea SUNT MONITORIZATE de Poliția Locală ! Mai jos aveți unul din exemple !
Măsurile vor fi aspre și vor fi aplicate tuturor celor care aruncă deșeurile în afara pubelelor !” – spune viceprimarul municipiului Tulcea, Dragoş Simion

Din păcate, în aceste zile caniculare, tocmai depozitarea gunoiului, mai ales cel menajer, în afara recipienţilor special destinaţi face şi mai dificilă munca celor de la SC Servicii Publice SA care în loc să preia doar gunoiul trebuie să şi igienizeze locul din aproprierea spaţiilor de depozitare a gunoiului.

Aproape toate spațiile de depozitare a gunoiului sunt pline fie de deșeuri care trebuie depozitate în locuri special de depozitare fie de deșeuri menajere, carton sau plastic aruncate la întamplare, pe jos, deși recipienții pentru colectarea acestora sunt goi. Rugăm toți cetățenii să fie responsabili. Vom efectua controale la toate punctele de colectare și vom sancționa, ca și pe acest cetățean depistat că a aruncat gunoiul fără a respecta regulile stabilite, cu amenda maximă de 1000 de lei. „, avertizează Poliţia Locală Tulcea care deja a început să aplice primele amenzi.

Back to top button