Ştirea zilei

Atenţie tulceni! Consilierii locali aprobă azi Regulamentul parcărilor

Consilierii locali tulceni au fost convocaţi azi în şedinţă extraordinară pentru a vota patru proiecte de hotărâre, două iniţiate de primarul Ştefan Ilie şi două de viceprimarul George Şinghi. De departe cea mai importantă hotărâre ce va fi adoptată azi, pentru că va fi adoptată „pe surse”, este cea privind Regulamentul parcărilor. Vom reveni asupra subiectului după şedinţa ce are ca ordine de zi următoarele proiecte:

1. Proiect de hotărâre pentru modificarea art. 1 din Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Tulcea nr. 254/19.12.2019 privind majorarea impozitului pe clădiri pentru clădirea cu destinaţia de moară, situată în municipiul Tulcea, str. Isaccei, nr. 59, proprietatea societăţii Deltapan S.A., ca urmare a constatării stării tehnice de clădire neîngrijită.
– inițiator Ștefan ILIE, Primarul Municipiului Tulcea
Comisiile de specialitate sesizate pe fond: 1, 3, 5.
2. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Tulcea nr. 360/16.12.2021 privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2022.
– inițiator Ștefan ILIE, Primarul Municipiului Tulcea
Comisiile de specialitate sesizate pe fond: 1, 3, 4, 5.
3. Proiect de hotărâre privind revizuirea zonării fiscale a teritoriului Municipiului Tulcea.
– inițiator George ȘINGHI, Consilier local
Comisiile de specialitate sesizate pe fond: 1, 2, 5.
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a sistemului de parcări publice cu plată și de reședință pe raza Municipiului Tulcea.
– inițiator George ȘINGHI, Consilier local
Comisiile de specialitate sesizate pe fond: 1, 2, 3, 5.

Back to top button