fbpx
Ştirea zilei

Avansări în grad la Jandarmeria Tulcea de Ziua Jandarmeriei Române

Astăzi, 03 aprilie, Jandarmeria Română aniversează 174 de când Domnitorul Moldovei,  Grigore Alexandru Ghica,  a semnat actul de înfiinţare a Jandarmeriei: Legiuirea pentru reformarea Corpului Slujitorilor în Jandarmi, ocazie cu care la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea s-au organizat activități dedicate Zilei Armei. În cadrul unei ședințe festive, au fost prezentate ordinele de avansare în gradul militar următor, înainte de expirarea stagiului minim pentru șase jandarmi, respectiv 2 ofițeri și patru subofițeri care îndeplinesc condițiile legale și care au rezultate foarte bune în activitate.

Secretarul general al județului, Marius-Cristi Mihai, a participat, la Cercul Militar Județean, la manifestările prilejuite de Ziua Jandarmeriei Române, în organizarea Inspectoratului Județean de Jandarmi „Mareșal Alexandru Averescu“ Tulcea.
Dumneavoastră, jandarmii, ați dat întotdeauna dovadă de profesionalism atunci când a venit vorba despre activitățile specifice. Sunteți un exemplu de devotament și seriozitate, iar faptul că, anual, vă situați într-un „top al încrederii“ populației arată respectul și aprecierea pe care vi le poartă cetățenii acestei țări.
Vă mulțumesc, în numele Consiliului Județean Tulcea, pentru deschiderea de care dați dovadă atunci când vă este solicitat ajutorul și pentru promptitudinea cu care răspundeți tuturor solicitărilor venite din partea tuturor instituțiilor publice.
Închei prin a vă asigura de toată disponibilitatea noastră în ceea ce privește colaborarea cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Tulcea.
La mulți ani, jandarmi! La mulți ani, Jandarmeria Română!“, a declarat cu acest prilej secretarul general al județului, Marius-Cristi Mihai.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE