Ştirea zilei

Avansări în grad și treceri în rezervă la ISU Tulcea!

Astăzi, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea a avut loc un scurt ceremonial militar cu ocazia zilei de 28 februarie – Ziua Protecției Civile din România.Pentru eforturile depuse și rezultatele deosebite obținute în domeniile lor de activitate, au fost avansați doi ofițeri, un maistru militar și doi subofițeri în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim pentru avansare la termen.

Ceremonialul a continuat cu festivitatea de trecere în corpul ofițerilor și acordarea gradului militar pentru două colege, ca urmare a promovării examenelor pentru ocuparea posturilor de ofițeri scoase la concurs.

De asemenea, s-a dat citire mesajului aniversar transmis de către inspectorul general al IGSU, general-maior Dan-Paul Iamandi, în fața întregului personal prezent la activitate.

La final, inspectorul șef, colonel Petrov Daniel, a înmânat plachete și diplome de onoare plutonierului adjutant șef Dănilă Marian Narcis și plutonierului adjutant Medeleanu Robert, ce au trecut în rezervă, cu drept de pensie.

Pentru toți, această zi a reprezentat un moment special, iar pe această cale le urăm sincere felicitări și multă sănătate.

 

Back to top button