fbpx
Comunicate

Băiat de aproape 18 ani din Slava Cercheză găsit decedat la Constanța!

În cursul zilei de azi, 4 aprilie 2024., în jurul orei 12.00, polițiștii constănțeni au identificat trupul unui minor, de 17 ani, în apropierea unui bloc în construcție din municipiul Constanța. Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul acestuia. Cercetările în acest caz sunt continuate, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului. Băiatul a cărui dispariție de acasă fusese sesizată polițiștilor încă de ieri era din Slava Cercheză, județul Tulcea și la sfârșitul acestei săptămâni ar fi împlinit majoratul. 

”În cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Poliția Stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a minorului P. CRISTIAN, de 17 ani, din comuna Slava Cercheză, județul Tulcea. La data de 3 aprilie a.c., în jurul orei 12.00, acesta a părăsit în mod voluntar imobilul din stațiunea Mamaia, unde locuiește fără forme legale, fără a reveni până în prezent.

P. CRISTIAN are 1,78 m înălțime, 78 de kilograme, ochi albaștri, păr blond, scurt.

La data plecării era îmbrăcat cu pantaloni de culoare neagră, tricou alb și purta încălțăminte de culoare gri.” – este anunțul dat publicității ieri de polițiștii constănțeni.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE