fbpx
Consiliul Judeţean

Bani pentru comunitățile locale din județul Tulcea!

Consilierii județeni, reuniți astăzi în ședință extraordinară, au aprobat proiectul de hotărâre privind repartizarea pe unităţi administrativ – teritoriale a unor sume suplimentare din impozitul pe venit pe anul 2023.

Conform documentelor anexate proiectului de hotărâre, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Tulcea a aprobat repartizarea sumei de 2.033.000 lei către Consiliul Județean Tulcea, reprezentând sume din impozitul pe venit corespunzător cotei de 6% suplimentar în anul 2023, sumă ce trebuie repartizată integral unităților administrativ – teritoriale din județul Tulcea.
Destinația sumelor repartizate va respecta prevederile art. 6 alin. (6) din Legea nr. 368/ 2022 privind aprobarea bugetului de stat pe anul 2023, cu modificările și completările ulterioare, și anume: pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală, pentru susţinerea programelor de infrastructură care necesită cofinanţare locală, precum şi pentru cheltuielile de funcţionare, pe care unităţile administrativ-teritoriale din judeţ, în mod justificat, nu le pot finanţa din veniturile proprii.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE