fbpx
Ştirea zilei

Bărbat agresat de nişte minori la Mahmudia!

- Poliţia s-a sesizat din oficiu deschizând un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "Loviri sau alte violențe”

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Tulcea, azi au apărut în spaţiul public o serie de filmuleţe cu un bărbăt din Mahmudia agresat de câţiva minori de 13-14 ani. Poliţia s-a sesizat şi a deschis o anchetă.

„Având în vedere imaginile apărute în cursul zilei de astăzi-13 mai a.c., pe o rețea de socializare, în cadrul cărora se observă că mai mulți minori ar fi agresat un bărbat pe raza localității Mahmudia, județul Tulcea, Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea, precizează următoarele:
Polițiștii tulceni s-au sesizat din oficiu, deschizând un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Loviri sau alte violențe”, care urmează a fi înaintat cu propunere corespunzătoare către unitatea de Parchet competentă.
În acest sens, polițiștii au procedat la efectuarea de verificări, stabilind identitatea persoanei agresate, ca fiind un bărbat de 34 de ani din localitatea Mahmudia, totodată stabilind și identitatea celor 4 minori implicați, cu vârste cuprinse între 11 și 13 ani.
în continuare se efectuează verificări, în vederea stabilirii tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii incidentului.” se arată în comunicatul IPJ Tulcea

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE