fbpx
Ştirea zilei

Bărbat din București înecat la Sulina!

În această dimineață, un bărbat de 55 de ani din București, care se afla la Sulina, s-a înecat undeva spre gârlă  și în ciuda eforturilor depuse de cei de la Ambulanța Sulina aceasta nu a mai putut fi resuscitat.

Potrivit unor surse din Sulina, evenimentul de azi s-a petrecut ca urmare a faptului că acest turist bucureștean a încercat să salveze de la înec un alt turist.

Pentru salvarea ,,salvatorului” au intervenit și Pompierii SMURD cu un elicopter de la ISU Dobrogea, însă inutil deoarece cadrele medicale au constatat decesul după aproape o oră de proceduri de resuscitare.

Vom reveni cu informații oficiale de la organele de anchetă.

Comunicatul oficial al IPJ Tulcea

În cursul zilei de azi-22 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Sulina au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi intrat în apă și nu a mai ieșit.

Din primele verificări, a reieșit că, un bărbat de 55 de ani din București, în timp ce se afla în zona plajei Sulina, ar fi intrat în apa mării pentru a înota, însă nu a mai ieșit.

La fața locului a fost prezent un echipaj de poliție din cadrul Poliției Orașului Sulina, un echipaj din cadrul Unității de Primiri Urgențe Sulina și un elicopter SMURD.

În urma efectuării manevrelor de resuscitare de către echipajul SMURD, din păcate, a fost declarat decesul bărbatului.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,Ucidere din culpă”.

În continuare polițiștii efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstațelor producerii incidentului.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button