fbpx
Ştirea zilei

Bărbat din Galați și femeie din Brăila rătăciți în Munții Măcinului

Ieri noapte., în jurul orei 23:10, o persoană de sex masculin a anunțat prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, faptul că s-a rătăcit în Parcul Național Munții Măcinului, plecând din zona localității Greci.

Inițial bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a fost însoțit de o femeie în vârstă de 36 de ani, de care s-a despărțit la un moment dat, în încercarea de a găsi drumul de întoarcere.
8 subofițeri din cadrul Secției de Pompieri Măcin, cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD și 4 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de primă intervenție și comandă au pornit imediat în căutare.

 

Căutările au durat aproximativ 4 ore
După aproximativ 4 ore de căutări cele două persoane au fost găsite, mai întâi bărbatul și apoi femeia, fiecare fiind însoțit de câte un câine.
Ambele persoane se aflau în afara oricărui pericol și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.
Echipele de căutare au fost formate din pompieri, 2 agenți din cadrul Postului de Poliție Greci și 4 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea.
Reamintim cetățenilor faptul că pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forțelor de intervenție, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgență 112.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button