fbpx
Ştirea zilei

Bărbat găsit înecat în Lacul Ciuperca!

Update ora 19.20

În jurul orei 18:00, prin apel la 112, pompierii militarii din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, au intervenit de urgență pentru scoaterea unei persoane căzută în Lacul Ciuperca din municipiul Tulcea.
La fața locului s-au deplasat 9 subofițeri cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, precum și două ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță.
Persoana, de sex masculin, în vârstă de aproximativ 75 ani, a fost scoasă din apă și s-au început manevrele de resuscitare a acesteia de către echipajele medicale de urgență, din păcate fără rezultat, fiind declarat decesul.
Cauzele producerii acestui eveniment vor fi cercetate de organele abilitate în acest sens.

Știrea inițială

În această seară, Serviciul 112 a fost alertat cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi înecat în Lacul Ciuperca. Ambulanța și SMURD-ul s-au deplasat imediat la fața locului și, din păcate, informația era adevărată.

,,Se fac manevrele de resuscitare a unui bărbat care a fost găsit înecat în Lacul Ciuperca. Nu putem spune ce vârstă are nici care sunt șansele sale de a fi readus la viață” a declarat în jurul orei 18.30 directorul Serviciului de Ambulanță Tulcea, Dr. Salah Kilo.

Au fost alertate și organele de anchetă, Poliția și Parchetul, iar în măsura în care vom avea informații cu privire la acest subiect vom reveni.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE