fbpx
Ştirea zilei

Bursa Generală a Locurilor de Muncă la Tulcea, Babadag și Măcin!

Agenţia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea va organiza în data de 12 mai 2023 Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Evenimentul va avea loc începând cu ora 9.30, în același timp, în trei orașe ale judeţului Tulcea, după cum urmează:

  • Tulcea – foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor, din Piaţa Independenţei nr. 1
  • Babdag – Centru Cultural “Nicolae Bălășescu Nifon” (Casa de Cultură) – str. Pavel Gheorghe nr. 8
  • Macin – Punct de lucru, str. 1 Decembrie nr. 58

Potrivit organizatorilor, obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creşterea gradului de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, prin corelarea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, astfel existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajatori şi solicitanți. Evenimentul se adresează atât persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung, inclusiv persoanelor din Ucraina, cât și angajatorilor care își pot recruta personalul, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă.

De asemenea, angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce pot fi oferite în cadrul bursei la sediul AJOFM Tulcea, din str. Grigore Antipa nr. 10, tel. 0240/516858, fax 0240/512171 sau le pot transmite pe adresa de e-mail a instituției: tulcea@anofm.gov.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button