fbpx
Consiliul Judeţean

Campanie de informare și consultare a cetățenilor, în cadrul proiectului de prevenire a corupției la nivelul UAT-Județul Tulcea

Miercuri, 23 februarie 2022, vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat la prima campanie de informare și consultare a cetățenilor, activitate în cadrul proiectului „Extinderea și îmbunătățirea modalităților de prevenire a corupției la nivelul UAT-Județul Tulcea” (cod SIPOCA 1117/cod MYSMIS 152016), cofinanţat prin Fondul Social European (FSE), Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA).

Proiectul este implementat de Consiliul Județean Tulcea în parteneriat cu Direcția Generală Anticorupție.

„În primul rând, doresc să vă mulțumesc pentru că ați răspuns invitației noastre de a participa la această primă campanie de informare a cetățenilor, parte a unui proiect important ce vizează prevenirea corupției la nivelul UAT-Județul Tulcea.

Mulțumesc încă o dată partenerilor noștri din cadrul DGA, respectiv Serviciul Judeţean Anticorupţie Tulcea, cu care colaborăm în vederea îmbunătățirii actului administrativ la nivelul Consiliului Județean Tulcea.

Ca reprezentant al Executivului Județean, consider benefice astfel de inițiative care urmăresc respectarea legalității în desfășurarea procesului administrativ la nivelul instituției noastre, prin creșterea integrității și reducerea vulnerabilităților la corupție. Astfel de proiecte ne ajută să avem o înțelegere mai bună asupra tuturor situațiilor cu care ne putem confrunta în acest domeniu. Vă urez mult succes astăzi, precum și în activitățile viitoare“, a declarat vicepreședintele Mihai Huleni.

Prin activităţile desfăşurate în cadrul proiectului, se urmăreşte atingerea următoarelor rezultate: Realizarea unui Ghid de bune practici în domeniul prevenirii și combaterii corupției, adresat atât instituțiilor publice din care provine grupul țintă, cât și cetățenilor și revizuirea procedurilor la nivelul UAT Județul Tulcea; Campanii de conștientizare a publicului cu privire la corupție; Perfecționarea personalului din administrația publică locală în domeniul prevenirii și combaterii corupției; Introducerea și certificarea standardului ISO 37001.

 

 

Back to top button