Ştirea zilei

Campanie de sterilizare gratuită pentru animalele de companie!

Asociația Walk For Dogs 2017 – Romania în parteneriat cu Primăria Municipiului Tulcea prin SC Servicii Publice SA Tulcea, organizează în perioada 24-27 aprilie o campanie de sterilizare gratuită a animalelor de companie. În doar câteva zile, toate cele 200 de locuri disponibile au fost rezervate!
Campania a fost promovată pe paginile de socializare și urmează a fi sterilizate 200 de animale, toate locurile fiind ocupate în câteva zile. Organizatorii speră ca în toamnă să organizeze o campanie mai amplă.
Update : toate locurile sunt epuizate. Puteți suna doar pentru căței pentru întocmirea unei scurte liste de așteptare ( 15 locuri ). Mulțumim pentru interesul acordat și sperăm in toamnă să organizăm o nouă campanie cu mai multe locuri. Numarul de telefon 0771472408 va rămâne cel oficial Walk for dogs România.
Update 03.04.2021 : 7 locuri rămase pt căței, locurile pentru pisici sunt epuizate.
Update : 27 locuri rămase pt căței, locurile pentru pisici sunt epuizate.
Update 02.04.2021 : 28 locuri rămase pt căței ( femele și masculi ) și 10 locuri ramase pt pisici ( femele ). Update : 53 locuri rămase pt căței ( femele și masculi ) și 39 locuri ramase pt pisici ( femele ).
CAMPANIA DE STERILIZARE GRATUITA, TULCEA, 24-27 APRILIE au anunţat în ultima zi a lunii trecute cei de la Walk for dogs România.
Primăria Municipiului Tulcea informează asociațiile interesate că Adăpostul aflat în administrarea Direcției Servicii Publice este dechis unor astfel de acțiuni.
Sterilizarea câinilor și pisicilor este singura soluție pentru oprirea abandonului și a reproducerii necontrolate!
Back to top button