fbpx
Comunicate

Carniprod vine în sprijinul a sute de bebeluși tulceni!

Carniprod companie devenită recent parte a grupului românesc Scandia Food, se implică din nou, alături de Asociația Voluntari Pentru Tine, într-o nouă cauză socială, dotând secția de neonatologie a Spitalului Județean Tulcea!

Carniprod Tulcea a finanțat proiectul prin care secția de neonatologie a Spitalului Județean Tulcea a primit echipamente speciale pentru îngrijirea bebelușilor născuți prematur. Secția a fost astfel dotată cu două aparate de aspirație portabile performante, de ultimă generație.

Paul Bălșan, directorul companiilor Carniprod și Agra’s Alba Iulia a declarat: „Ne dorim ca, prin acest sprijin, să le oferim nou-născuților prematur, care au reprezentat 12% dintre nașterile de pe secție în 2022, o șansă mai bună la un viitor împlinitor, încă din primele momente ale vieților lor. ”

În anul 2022, pe secție s-au înregistrat 870 de nașteri, din care peste 200 au fost premature.

Carniprod Tulcea, împreună cu grupul Scandia Food, va continua să sprijine în mod activ și alte cauze care vor contribui la dezvoltarea jud Tulcea, în special pe cele care privesc sănătatea și educația copiilor din județ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button