fbpx
Consiliul JudeţeanŞtirea zilei

Câștigătorii concursului „Cea mai frumoasă scrisoare pentru mama“ au fost premiați

Miercuri,10 martie 2021, secretarul general al județului, Marius Cristi Mihai a premiat câștigătorii concursului „Cea mai frumoasă scrisoare pentru mama“, organizat de Consiliul Județean Tulcea pentru a marca Ziua Internațională a Femeii – 8 Martie.

Competiția gândurilor către mame a fost câștigată de cele mai impresionante povești prezentate de tinerii tulceni, adevărate lecții de viață pentru noi toți, după cum urmează:

Marele Premiu – Teodora Tănase, Universitatea Ovidius Constanța

Locul I – Gabriel Pânzaru, Centrul de Plasament „Pelican“

Locul II – Daniel Simionov, Centrul de Plasament „Pelican“

Locul III – Gabriela Maria Damean, Centrul de Plasament „Pelican“

Mențiune – Antonela Bălăban, Liceul Teoretic Constantin Brătescu Isaccea

Mențiune – Amelia Ciorbac, Liceul de Arte Tulcea

Premiu Special – Ana Maria Diacencu, Școala Alexandru Ciucurencu Tulcea

Premiu Special – Andra Cernamoriț, Școala Jijila

Premiu de Originalitate – Nicoleta Ștrail, asistent personal.

Suntem la începutul lunii lui Mărțișor, un minunat prilej pentru a le ura tuturor doamnelor și domnișoarelor o primăvară luminoasă cu dragoste, sănătate și multe bucurii, alături de cei dragi!

Anual, Consiliul Județean Tulcea a marcat începutul primăverii printr-o serie de evenimente prin care să exprime respectul pentru femeile din tot județul, aprecierea pentru ceea ce ele reprezintă pentru societate.

Ne bucurăm că în perioada nu tocmai bună pe care o traversăm cu toții, reușim să organizăm o astfel de manifestare dedicată acestui eveniment. Consiliul Județean va continua organizarea manifestărilor culturale online, cel de astăzi făcând parte din seria evenimentelor de acest gen organizate anul trecut sau chiar în acest an, de Ziua Micii Uniri. 

Vă felicit încă o dată pe toți pentru talentul dumneavoastră, pentru munca depusă în vedea realizării lucrărilor înscrise în acest concurs, pentru emoția pe care ați transmis-o prin rândurile scrise“, a declarat secretarul general al județului, Marius Cristi Mihai.

Pe lângă premiile menționate, au mai fost acordate o sută de premii de creativitate și o sută de premii de consolare.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button