Ştirea zilei

Şoc şi groază la ultima şedinţă CA de la Aquaserv: liderul de sindicat la un pas de moarte!

Ieri, de la ora 10.00, şedinţa Consiliului de Administraţie de la Aquaserv SA Tulcea ar fi trebuit să aibă pe ordinea de zi  chestiuni importante despre buget şi de aceea la şedinţă a fost invitat şi liderul sindicatului Apă Canal din cadrul societăţii, Cornel Sava.

Între conducerea societăţii şi sindicat sunt conflicte mai vechi, unele tranşate în instanţă, prin hotărâri judecătoreşti, iar luna trecută Sindicatul Apă Canal din cadrul Aquaserv SA a sesizat ITM Tulcea cu privire la faptul că sindicatului nu i se aduce la cunoştinţă tematica şedinţelor consiliului de administraţie şi nici nu este invitat vreun reprezentant al sindicatului la aceste şedinţe. Ei bine, poate nu doar ca urmare a sesizării făcute ITM Tulcea, la şedinţa consiliului de administraţie de ieri a fost invitat, din nefericire, şi liderul de sindicat Cornel Sava.

Momente de groază pentru reprezentanţii din Consiliul de administraţie

Înainte de a se citi ordinea de zi, liderul sindical Cornel Sava a ţinut să ia cuvântul şi i s-a acordat. Nu a apucat să zică nici măcar o frază pentru că s-a prăbuşit efectiv cu capul pe masă şi … şi-a pierdut cunoştinţa. Preşedintele Consiliului de Administraţiei al Aquaserv, Ion Alexandru, a fost cel care i-a acordat primul ajutor şi în patru-cinci minute de la apelul la 112 un echipaj al Ambulanţei a apărut la sediul Aquaserv şi a început manevrele de resuscitare. Vreme de circa 10 minute liderul de sindicat a fost în comă însă a fost salvat şi transportat la spital unde abia azi şi-a revenit complet, potrivit surselor noastre. După momentele de groază, membrii consiliului de administraţie au avut nevoie de aproape o oră pentru a reveni în şedinţă care s-a desfăşurat doar cu gândul la starea de sănătate a liderului sindical.

 

Back to top button