fbpx
Tulcea

Claudiu Năsui (USR): Marcel Ciolacu și coaliția PSD-PNL distrug microîntreprinderile din România

Comunicat de presă

Fostul ministru al Economiei, deputatul USR Claudiu Năsui, trage un semnal de alarmă legat de o nouă aberație economică propusă de premierul PSD Marcel Ciolacu și PNL care va afecta direct microîntreprinderile din România. 

Într-o ordonanță de urgență, introdusă în circuitul de avizare de ministerul de Finanțe condus de PNL, se interzice oamenilor să deschidă o microîntreprindere dacă au o rudă de până la gradul 3 care are deja microîntreprindere.

”E ireal, dar e adevărat. Dacă aveți un frate, soră, părinte sau chiar un unchi/mătușă care are o microîntreprindere și vreți și dumneavoastră să aveți o microîntreprindere, va trebui fie ei să renunțe la a lor, fie dumneavoastră nu o să mai aveți voie să aveți una. Deci trebuie să vorbiți cu toți unchii, toate rudele de gradul 3, să vedeți să nu cumva să aibă vreo microîntreprindere și dacă au să aveți discuție în familie care are voie să-și deschidă microîntreprinderea. Nu vă căsătoriți cu micro-antreprenori pentru că nu o să mai aveți voie să aveți și dumneavoastră o micro-întreprindere. De noaptea minții ce pot să facă niște politicieni care n-au trăit o zi în mediul privat. Doar la stat sau în firme abonate la contracte de la stat. Vor să distrugă microîntreprinderile și nu se lasă”, avertizează Claudiu Năsui.

În aceeași ordonanță de urgență sunt introduse și noi taxe, prin schimbarea modului de calcul a impozitării și eliminarea mai multor deductibilități.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE