Ştirea zilei

„Cocoş” a vrut să se arunce de pe o macara de lângă Danubius Towers

În cursul zilei de azi, poliţiştii tulceni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 35 de ani din Tulcea, s-ar fi urcat pe o macara situată în imediata apropiere a unui bloc de construcţii.

Este vorba despre celebrul Memet Toader zis şi Cocoş care nu este la prima tentativă de acest gen. Omul este cel care a mai ameninţat că se aruncă de pe turle de biserici, de pe diverse clădiri şi tot aşa, un individ care probabil are şi probleme psihice netratate şi care alertează autorităţile din când în când cu astfel de pseudotentative de suicid. Ultima dintre ele azi dimineaţă, de pe o macara ce construieşte al doilea bloc turn din Complexul Danubius Towers., situat în vecinătatea Kaufland

Potrivit unui comunicat al IPJ Tulcea, Memet Dima ar fi avut intenţia de a se arunca de la înălțime, în cazul în care nu îşi vă primii salariul.
În urma sesizării, poliţiştii din cadrul IPJ Tulcea, împreună cu pompieri din cadrul ISU Tulcea, s-au deplasat la faţa locului, unde au purtat discuţii cu bărbatul în cauză.
Urmare a discuţiilor purtate, negociatorii au reușit să determine persoana în cauză să renunțe la gestul său, bărbatul coborând de pe macara.
Acesta a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Tulcea, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.”, se arată în comunicatul IPJ Tulcea.

Back to top button